UTTeam

0 product €0.00
Your shopping cart is empty!

0

Welcome to our online store!

Return Policy

Termék visszavétel:

 1. Minőségi reklamációk bonyolítása az általános textilipari szabályok szerint történik.
 2. Minden esetben tételesen ellenőrizze le átvett megrendelését.
  Szállítási eltérések, - pl. méreteltérések, színeltérések, minőségi eltérések- nagykereskedelmi forgalomban elfogadott toleranciája +/-5 %.
 3. Szitanyomott/hímzett/átcímkézett/stb. termékek visszavétele nem lehetséges. Ellenőrizze az átvett árut, a terméket megváltoztató tevékenységek megkezdése előtt.
 4. Mindig az átvevő partner felelőssége a teljesítés minőségének ellenőrzése, mielőtt továbbítja az árut vevőjének.
  Hibás teljesítés esetén írásban tájékoztassa közvetlenül az értékesítőnket, az átvételt követő 24 órán belül.
 5. Minden termék visszavételéhez/cseréjéhez előzetes egyeztetés szükséges a visszaru@utteurope.com-ra küldött levélben, a megrendelésszám és számla- vagy szállítólevélszám megadásával. A visszárukhoz egyedi visszáru számot adunk, amire hivatkozva hagyhatják itt nálunk a csomagot a számlamásolattal mellékelve. Amennyiben a visszáru számot nem tudják, úgy sajnos a visszárut nem áll módunkban átvenni. Személyes vissza hozatal esetén elegendő szóban hivatkozni a fenti számra, de futárszolgálattal történő visszaküldés esetén kérjük, hogy jól láthatóan tüntessék fel a dobozon.
 6. Minden terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban, lehetőleg az általunk kiadott dobozokban kell visszahozni. Az átvett áru csomagolásának és/vagy a termék sérülése esetén, valamint használt áru visszavétele/cseréje nem lehetséges. Ingek, blúzok visszavétele csomagolási és higiéniai okokból nem lehetséges.
 7. Termék feleslegessé válásából, vagy nem minőségi reklamációból eredő árucsere (pl.„nem tetszés”, „mégis más méretet/színt szeretnék”) nagykereskedelmi forgalomban nem megoldható. Ennek ellenére sértetlen termék és csomagolás esetén, 60 napon belül 15%-os, de minimum 1000 Ft+Áfa/számla kezelési költség mellett, ilyen termékek cseréje/visszavétele is megoldható.
 8. 60 napnál régebben számlázott árut nem áll módunkban visszavenni.
 9. Termékeink méretei beszállítónkként különbözhetnek. Minden esetben ellenőrizze rendelés előtt a szükséges méretet.